Csapatunk 2013-ban alakult. Ugyanezen évben hoztuk létre első weboldalunkat, a sporoljokosan.com-ot, melynek ötlete egy Nyugat-Európában már ismert, illetve bevált szolgáltatáson alapszik. Fő célunk egy olyan akciós újságokat bemutató weboldal létrehozása volt, mellyel látogatóink online betekintést nyerhetnek, illetve tájékozódhatnak Magyarország legismertebb üzletláncairól, valamint azok aktuális akcióiról. Az oldal struktúráját tekintve igyekeztünk az egyszerűségre, illetve a legmagasabb fokú átláthatóságra törekedni. A nálunk szereplő akciós újságoknak köszönhetően mindig szemmel tarthatja a legjobb ajánlatokat, illetve a legkedvezőbb akciókat, hiszen Önnek nem szükséges órákon át a nyomtatott akciós újságok tömkelegét böngésznie, mert itt mindent megtalál gyorsan és egy helyen!

2016-ban hoztuk létre második oldalunkat, az akcios-ujsag.co.hu-t, majd ezt követte ennek ausztriai akciós újságos változata, a flugblattern.at. Amennyiben Ausztriában dolgozol, illetve vásárolsz, nyugodtan tekintsd át a határon túli akciós újságok kínálatát is.

Írjon nekünk!

Az ezen oldalon megjelenített akciós újságok és termékek tájékoztató jellegűek. Az ajánlatokról, akciókról és az akciós újságok tartalmáról bővebb információt az érintett üzletek tudnak szolgáltatni. Az akciós újságok tartalmáért felelősséget nem vállalunk, oldalunk kizárólag az akciós újságok megjelenítésére szolgál.


Kérdése van? Írjon bátran!

info@sporoljokosan.com

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülhessen a legfrissebb akciókról!